Есенни удоволствия

14 September 2018

Лятото свършва, но кой е казал, че с него свършва и времето за удоволствия, почивка, релакс на тялото и душата. Есента обича да ни радва с топли и слънчеви дни, а ето как може да се поглезите в някои от тях. Специалната есенна промо оферта на Катарино СПА Хотел включва богата закуска и превъзходна вечеря, безплатно ползване на Детски клуб и най-вече - безплатен достъп до термалната зона в СПА Център Катарино - вътрешен и външен басейн с кристално чиста минерална вода, външен детски басейн, джакузи пещера, солна стая, финландска сауна, кива сауна, инфрачервена сауна, арома парна баня, панорамна парна баня, лакониум, приключенски душове, тепидариум, леден фонтан и фитнес с последно поколение уреди.

Искрено ви съветваме да се възползвате от някои от предлаганите процедури – от масажи и терапии за тяло и лице, до терапия с благородни камъни. Не пропускайте  ароматерапевтичните масажи с изцяло БИО растителни и етерични масла.

Ако побързате и направите резервация за минимум две нощувки в периода 20-25 септември, имате шанс да бъдете сред щастливците, които ще спечелят незабравим кардио тенис урок с Цвети Пиронкова в Катарино Спа Хотел. Важно е да имате желание, да сте над 18-годишна възраст и да напишете „Искам да тренирам с Цвети в Катарино!“ и датата, за която искате да участвате, в коментарите под този пост. 16 от вас ще бъдат изтеглени чрез жребий на 19 септември и ще имат шанса да се включат в забавния микс от тенис и кардио упражнения за дами, подготвен от голямата звезда на българския тенис. Откритите уроци ще се проведат на 22 и 23 септември от 10:00 ч.

Всичко в Катарино СПА Хотел е подчинено на „уелнес“ философията за по-добър живот, любов към природата, изпълване с енергия и постигане на хармония на духа, ума и тялото – от локацията на хотела, сгушен в подножието на вечнозелените гори със завладяващите гледки, които се откриват към Пирин и Рила, през концепцията за здравословна храна, СПА процедурите и възможностите за активен релакс, до изчистения интериор на 139-те стаи и апартаменти.

Една от най-важните съставки на хубавия живот е чистата и здравословна храна. А в Катарино СПА Хотел на нея е отделено специално внимание. В менюто на главния готвач Игор Димитриевич присъстватнад 50 кулинарни изкушения, вдъхновени от висококачествени натурални продукти с гарантиран произход и сътворени по автентични рецепти. Всички млечни продукти идват от собствена мандра, медът е доставен от пчелини, намиращи се в екологично чистия район на Рила планина, яйцата са снесени от свободно отглеждани кокошки, хлябът е винаги прясно изпечен в пещ на дърва, а за вкусните мезета отговаря колбасарският цех на място в хотела.

Не пропускайте да дегустирате авторската колекция от вина от местни сортове, както и нефилтрираната и непастьоризирана занаятчийска бира „Kалугерица“, произведена в собствена пивоварна на Катарино СПА Хотел- магия от естествени продукти, без стабилизатори, без изкуствени ензими и без сурогати. Ще я познаете по кехлибарения цвят с отенъци на старо злато.

Мммм, на това му казваме уелнес!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР