Удая Лайв наближава

10 August 2018

От 15 до 20 август на брега на езерото пред хотел Риу Правец отново предстои впечатляващият йога и музикален фестивал Удая Лайв, който от три години насам събира запалени последователи на източната философия и практика от цял свят у нас. 

По цял ден едни от най-интересните учители по йога, световноизвестни имена, ще преподават най-различни видове практики на фона на жива музика. Талантливи музиканти ще изнасят концерти вечер, ще има медитации, уъркшопове, партита с танци, здравословна храна. Всяка година събитието събира все повече и повече участници. Удая Лайв е оазис на спокойствие, радост, релакс и възможност човек да се отпусне, да се зареди с нова енергия, да се свърже със себе си. А също и да се срещне с приятни хора на фона на прекрасната обстановка на Риу Правец и омиротворяващата красота на езерото пред хотела и околните хълмове.

Изпълнителният директор на Ню Бояна Филм Студиос и организатор на Удая Лайв Ярив Лернер ни покани в Киноцентъра на обяд, за да ни разкаже какво предстои на тазгодишния йога фестивал. Оказа се, че ни е приготвил интересна изненада...

За разходката ни в Оранжерията на Ню Бояна и в ресторанта за здравословно хранене за служителите на Киноцентъра, както и за новостите в Удая Лайв 2018 четете в EVA през август. И не пропускайте да се разходите до Риу Правец, за да станете част от уникалното събитие.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР