Мадона и шестте й деца

eva.bg 17 July 2018

Снимка: Instagram

Мадона бе в Малави, за да отпразнува първата годишнина на центъра за педиатрична и спешна помощ Mercy James Centre, който е кръстен на една от осиновените й дъщери. 59-годишната певица досега е осиновила четири деца от Малави, като последните две са петгодишните близнаци Естър и Стела. Дейвид и Мърси пък са вече на 12 години.

„Запознах се с Мърси малко след като срещнах сина си Дейвид. Двамата живееха в различни сиропиталища. Тя имаше малария, а той пневмония. Гушках ги и им шепнех, че ще се грижа за тях. Обещах им, че ще пораснат здрави и силни. Първо получих разрешение да осиновя Дейвид. После подадох документи и за Мърси, но съдията ги отхвърли. Бях наскоро разведена и като такава не бях подходяща да отглеждам детето. По-добре за нея било да расте в сиропиталището, Аз съм феминистка и борец за човешките права, но съм и интелигентен и състрадателен човек. И ако някой не може да ми даде логична причина да ми каже „Не“, тогава не мога да приема този отговор. Наех екип адвокати, които отнесоха делото към по-горна инстанция. Не беше лесна битка. Законите за осиновяването в Малави не са променяни от 40 години“, заяви преди време звездата по повод осиновяването на Мърси, на която е кръстен и спешният медицински център. Досега тя е построила и 10 училища в Малави.

Освен осиновените деца, Мадона има и две биологични – 17-годишният Роко и 21-годишната Лурдес. И понеже певицата явно бе отлетяла до Малави с всичките си шест деца, тя използва възможността да си направят обща снимка и да я сподели с милионите си почитатели в Инстаграм. А текстът към кадъра бе многозначителното „Дървото на живота...“

В галерията ни може да видите както въпросната снимка, така и други кадри на многодетната Мадона, които е споделяла напоследък в социалните мрежи.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР