Плаващите ресторанти в Европа

Защо да хапваме на сушата, когато може да съчетаем гурме храна и приключение. Кои са най-добрите европейски ресторанти на вода?

eva.bg 01 юли 2018

Paris en Scene

Paris en Scеne, Франция

Има ли по-добър начин да усети човек романтиката на Париж от пътуването с кораб по Сена? Още повече, че Paris en Scеne е и елитен ресторант, в който традиционната бистро кухня среща емблематичните френски вина – шампанско или бордо. Кулинарният круиз може да се запази предварително и по избор да е едночасов или тричасов. Специално за националния празник на 14 юли в Paris en Scеne организират богата вечеря и изобилие от шампанско с наблюдение на фойерверките в нощното небе.

Matylda, Чехия

Обядът на корабчето Matylda, поклащащо се в река Вълтава, е добър начин да усетим Прага по нов начин. Менюто е с уклон към италианската кухня. Тук хит са талятелите със свински наденички и доматен сос, както и агнешките котлетчета с кианти сос и задушен спанак.

Sea Palace, Холандия

Предлагайки автентична китайска кухня, Sea Palace се забелязва отдалече с характерната архитектура на пагодата. Намира се в сърцето на Амстердам и има три етажа, на които се разполагат бар, а-ла-карт ресторант и зала за големи групи и специални събития. Там очаквайте вкусно приготвени патица по пекински, дим сум и пресен омар.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР