Внимавай, Хари гледа!

Меган Маркъл дебютира на кралските конни състезания Роял Аскът, където връчи купата на жокея победител

eva.bg 20 June 2018

Снимка: getty images/guliver

Всички очакваха с нетърпение дебюта на Меган Маркъл, която вече е Херцогиня на Съсекс, на кралските конни състезания Роял Аскът и тя се появи в целия си блясък още на първия ден. Съпругата на принц Хари връчи наградата на жокея Франки Детори с коня му Without Parole, който пък не се стърпя и противно на строгите етикети, забраняващи пипане, потупване, прегръдки и всякакъв вид докосване на кралските особи, целуна ръката на Меган. Тя пък от своя страна го възнагради с широка усмивка, докато принц Хари следеше с огромно внимание случващото се и дори шеговито размаха пръст на жокея.

„Децата ми ще бъдат по-щастливи от факта, че Меган Маркъл ми връчи наградата, отколкото че спечелих състезанието“, каза Франки Детори, който има пет деца.

Меган Маркъл не изневери на любимата си марка и за пореден път бе в рокля на Givenchy, с която и вие може да се сдобиете, стига да имате 824 паунда. Шапката пък бе на Philip Treacy - на конните състезания Роял Аскът това е най-важният аксесоар, често много по-важен от победителите и самите състезания.

Повече за жените и шапките може да прочетете тук. А в галерията ни може да видите както елегантната Меган, така и на какви тоалети заложиха кралица Елизабет II, съпругата на принц Чарлз Камила Паркър Боулс, сестрите Беатрис и Юджийн.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР