Как The Rolling Stones превзеха имението на Хю Хефнър

20 June 2018

Снимка: playboy

Имението на Хю Хефнър Playboy Mansion ще остане в историята с имената на гостите си. Дори и най-скъпите и луксозни хотели не могат да се похвалят с такъв брой на звезди, които са прекрачили прага им. В последния период на имението, през 1972 г. The Rolling Stones изявяват желание да прекарат няколко дни и нощи в „абатството“ на Хеф. Той се съгласява, разбира се. Легендата около посещението на Stones включва различни пикантни подробности като орален секс под масата в трапезарията или пък оргии в римската баня. Истината? Единствено участниците я знаят. Един от ръководните кадри на Playboy, Дик Розенвайк, казва: „Не знам кое беше по-диво. Самото събитие или създалите се легенди около него“. Самият домакин разказва за случката:

„През нощта, когато пристигнаха Stones, имах дълъг разговор с Мик Джагър относно американската политика. От друга страна, Кийт Ричардс винаги беше някъде „другаде“, когато и да го засичах. Едно от „зайчетата“ ми разказа: „Видях Мик до басейна. Носеше къса роба и изглеждаше невероятно. Попита ме дали може да ми вика „котенце“, а аз му изкрещях: „Искам да ти захапя задника“. Той се засмя и захвърли робата си“. Една от кандидат плеймейтките ми разказа, че е взела участие в мини оргия под огромното пиано. На следващия ден имаше толкова синини по тялото си, че фотосесията й беше отложена. Боби Арнстийн сподели, че Мик е отишъл до стаята й с цел секс, разбира се. Тя, естествено, била очарована, но понеже тъкмо била яла сирене, го отблъснала, когато я целунал, защото си мислела, че има ужасен дъх. Джагър скочил върху един стол, където по погрешка била забравена торта за рожден ден. Последно Боби го видяла да излиза от стаята с парчета торта върху коженото си яке.“

Още любопитни факти от живота на основателя на Playboy можете да прочетете в специалното издание на Playboy „Невероятният живот на Хю Хефнър: плейбой, активист, революционер”, което вече е на пазара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР