Блян за слънчеви дни и вълнуващи нощи

Козметични находки за месец юни

20 June 2018

Представяме ви бюти оскарите на EVA за този месец, с които спешно обновяваме козметичния си несесер. Благодарение на тях вече сме готови за летни приключения и неочаквани забавления

Поемете на ароматно пътешествие

Вдъхновен от древни земи на благородни аромати, Santal de Kandy на Boucheron ни пренася на ароматно пътешествие до свещения град Канди в Шри Ланка. Сандаловото дърво е звездата в дървесно-флоралния подправъчен микс, който привлича както жените, така и мъжете. Отваря се с нотки на топъл черен пипер и пресен кардамон, които водят до сърце от жасмин и пудрена виолетка. Завършвайки с опияняващата топлина на сандаловото дърво, пачули и кедър. Истинско скъпоценно бижу, за моментите, в които се чувствате наистина секси.

Новите дрехи на червилото

Култовото червило Guerlain Rouge G вече е облечено в нови принтове. Феновете на аксесоарите могат да избират дизайн според стила и да сменят опаковката на любимото си червило. Екзотична кожа, животински шарки или черешови цветове, свещеният Граал на червилата променя правилата и се превръща в първото персонализирано червило, което се съобразява с желанията и настроенията. Уравнението е 30 цвята + 15 опаковки = безкрайни възможности.

Силата на красивата коса

Има начин да направим косата си по-силна и жизнена. Решението е нощният възстановяващ еликсир Overnight Repair Serum на Balmain, който може да се прилага като ежеседмична терапия, преди стилизиране или в комбинация с маска. Концентрираната на масла формула (арган, семена от чия, макадамия, слънчоглед, соево, кокосово и моной), съчетани с копринени протеини и екстракт от розмарин, възстановява и укрепва косъма отвътре, предотвратява накъсването и цъфтежа.

Слънце по кожата

Една красива пудра ни отвежда в слънчева Флорида, където сред палми, розови фламинга и горещо слънце тенът придобива естествен загар. Слънчевата пудра Sunkissed на Clarins крие три матови нюанса, които освен че придават златист загар, защитават от замърсяване и свободни радикали и спомагат за запечатване на хидратацията в кожата.

Съвършените формули нямат възраст

Ревитализиращият и балансиращ крем Ecological Compound на Sisley е създаден през 1980 г. и този изключителен растителен коктейл (сентела азиатика, женшен, розмарин, хвощ и хмел) остава непроменен. За толкова години той често присъства на рафта в банята, но сега идва преобразен, цветен и напомня за връзката си с природата, декориран с ярки цветя и пеперуди. Розово-златните рисунки по флакона са сътворени от художничката Елжбиета Раджвили като цветен трибют към легендарния продукт.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР