Иновации в името на красотата

25 April 2018

Мастър Кристиан Хейдън, преподавател във PhiAcademy и абсолютен лидер в техниките за лечение на PhiLings

Снимка: PhiAcademy

Колкото и добре да живеем, всичко около нас се отразява на кожата ни. Слънцето, морето, животът в града се четат по линиите на лицето ни, а появата на децата ни се вижда по стриите и белезите по тялото ни. И колкото и да обичаме тези моменти, не искаме да виждаме последиците от тях през цялото време. Няма как да спрем процеса на стареенето, но има иновативни техники, които могат наистина да направят чудеса с начина, по който изглеждаме. 

Представяме ви терапиите на PhiAcademy на Branko Babic - една от най-бързо развиващите се академии в света, която стартира обученията си и у нас. Най-новото й и неивазивно лечение е PhiLings - сериозна медицинска естетична терапия за предотвратяване на стареенето на кожата на лицето и тялото, и стимулиране на нейната естествена биорегенерация. Тя се състои от две подмладяващи и биорегенеративни процедури, които могат да се използват в комбинация или поотделно – Microneedling и Phi-Ion. След третиране кожата изглежда по-млада, по-здрава, хидратирана и обогатена с всички необходими витамини и минерали.

„Кожата ни е периферен орган. За организма ни е много по-важно да разпредели подхранващите съставки за възстановяването на тъканите и поддържането жизнеността на вътрешните органи. За него физическата регенерация на кожата ни не е приоритет докато тя не бъде увредена. Всяко микроувреждане върху нея обаче изпраща послание към мозъка, че е необходимо да започне естественото възстановяване и допълнително захранване. По този начин производството на колаген е силно стимулирано“, разказва Мастър Кристиан Хейдън, преподавател във PhiAcademy и абсолютен лидер в техниките за лечение на PhiLings.

Микронидлингът се възползва от това свойство на кожата да се самолекува. Микроциркулацията към повърхността й се стимулира чрез микроубождания. Те се нанасят ръчно или машинно в зависимост от размера на третираната зона. Микроиглите проникват в кожата на минимална дълбочина от 0,2 – 0,75 мм, затова процедурата се счита за безболезнена. Тя се прилага успешно и за възстановяване на косата при случаи на неандрогенна алопеция.

„По време на терапията се прилага патентован коктейл според вида на кожата, а след това клиентът получава специален продукт за последваща грижа. Правилното приложение на продуктите за последваща грижа е от голямо значение, тъй като те ще подхранват кожата по време на процеса на регенерация. Резултатите са хидратация на кожата, повишен тонус и гладкост, по-малко видими бръчки и по-млада кожа. Ефектът се наблюдава дори само 24 часа след процедурата и продължава няколко месеца. Терапията продължава и вкъщи със специален апликатор и коктейл, се нанасят веднъж седмично с цел по-продължителни резултати“, обяснява процедурата Мастър Хейдън.

Микронидлингът е подходящ за стягане, повдигане и подмладяване на кожата, заличаване на белези от акне и хирургически белези, подобряване бръчките и фините линии, минимизиране размера на порите, лекуване и премахване на стрии.

За дълбока корекция на клепачите, повдигане на шията, корекция на пачия крак, на марионетните линии, за подобряване на белезите от акне, както и за отстраняване на кожни петна и премахване на бенки и брадавици е подходяща терапията Phi-Ion. Тя представлява минимална инвазивна козметична намеса, която се базира на предаване на контролирано количество енергия чрез йонизация на атмосферния въздух. Този процес задейства мигновено свиване и затягане на кожните влакна, за да създаде повдигащ, ремоделиращ и подмладяващ ефект.

„Методът може да се използва за стягане на специфични области, без да причинява увреждане на подлежащите или съседни тъкани. Този революционен метод е способен да постигне резултати, сравними с резултатите от козметичната хирургия. Една процедура обикновено е достатъчна, за да се постигнат желаните резултати с продължителност най-малко 9 месеца“, твърди Хейдън.

Академията ще проведе обучение по Микронидълинг и Phi ion на 10-11 май. На него студентите ще получа необходимите умения и увереност за извършване на процедурите. Обучението включва: теория за структурата на кожата и характеризиране на специфичните области на кожата на лицето; определяне на различни видове кожа; оценка на допустимостта на клиента да се подложи на лечение; хигиена и стерилност по време на работа, запознаване с инструментите и устройствата, използвани за терапиите, принципа им на работа, както и поддръжката им. На стyдентите си PhiAcademy предлага: 3-месечна непрекъсната подкрепа, чрез онлайн приложение за обучение – Craft Master, ръководен наръчник за обучение и сертифициране на участието, при завършване на 2-дневния курс; един от най-добрите комплекти в бранша, който ще ви позволи да спечелите повече пари, отколкото сте инвестирали в нашия курс; практика на жив модел под надзора на Мастър Кристиан Хейдън; личната подкрепа на Мастър Кристиан Хейден за период от 3 месеца, по отношение на всички въпроси относно терапията с PhiLings.

Всички желаещи да се присъединят към голямото семейство на PhiAcademy могат да се запишат на www.esmakeupstudio.com или на тел. 0887079241 ES Studio.

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР