Да поиграем на любов

13 February 2018

„Въпрос на любов" е от онези игри, които са идеални за приятели, влюбени и семейства. В последната седмица над 200 двойки се включиха в предизвикателството на Сердика Център, а именно: да посетят ТВ студиото на ниво -1, да отговорят на 10-те въпроса на водещия Галин Найденов и да разберат колко добре се познават. Е, отговорите им не винаги съвпадаха на 100%. Никой не пострада, май. Накрая често беше „Горчиво!“, но подаръците бяха сладки. Буквално и преносно. Гарантирани награди за всички участници, а всеки ден 50 + 50 лв. ваучери за пазаруване (плюс още 50 лв., ако двойката присъства на тегленето). Голямата награда обаче… все още не е „паднала“ в капана на любовта, защото това ще се случи на 14 февруари.

На Свети Валентин от 17:00 до 20:00 часа специални гост звезди и водещи на „Въпрос на любов“ в Сердика Център ще бъдат Иван Тишев и неговата половинка Надя от онлайн сериала „Не така, брат“. Те ще изтеглят най-голямата награда – шопинг за 2000 лв.

Включете се и вие, за да спечелите дневната награда и да участвате в жребия за голямата – 2 ваучера за пазаруване в Сердика Център, всеки от тях на стойност от 1000 лв. Вземете приятел, съпруг/а, майка, баща, брат, сестра, пета братовчедка, леля от чужбина, съученик, съсед... и поиграйте на любов.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР