Как да развиете бизнеса си чрез социалните медии

03 February 2018

Да се игнорира влиянието и силата на социалните медии в днешно време е недопустимо за който и да е предприемач, независимо в каква сфера е бизнесът му. Обменната валута днес са лайковете, потенциалният клиент е на един клик разстояние, а един пост може или да ви извади от фалита, или да ви доведе до такъв.

Да си част от социалните медии днес е задължително, но да боравиш правилно с тях, така че да извлечеш максимални ползи за бизнеса си, не е лесно. И нещата не се свеждат само до това да имаш колкото се може повече последователи в профила или страницата си. По-важното е да знаеш какво да правиш с тях.  Всички, независимо дали искаме или не, плуваме в бурните води на Facebook, Instagram, Snapchat, често чудейки се защо на някои хора им се отдава така добре, докато други отчаяно дерзаят за глътка въздух. Истината е, че нещата не опират до вроден талант, а до достъп до правилната информация, до знаене как, къде, кога, защо..., до това да си в час с нововъведенията.

Как можем най-ефективно и успешно да популяризираме и развием бизнеса и работата си в социалните медии? Как да станем инфлуенсъри в определена ниша? Какви са тънкостите на Social Media Storytelling за Instagram, Facebook и Snapchat? Какви са актуалните маркетинг тенденции във Facebook за 2018?

Не знаем отговорите, но знаем кой може да ви ги даде. За втори път у нас гостува топ експертът от Англия Дан Кноултън, който ще проведе обучение за ефективна и успешна реклама в социалните медии. Семинарът “Social Media Insights” ще се проведе на 22 Февруари в София.

Дан Кноултън е един от водещите британски инфлуенсъри в социалните мрежи. Той е един от създателите на KPS Digital Marketing – рекламна агенция, спечелила много награди за кампании в областта на дигиталния маркетинг. Бил е лектор на редица конференции по дигитален маркетинг и е сред предпочитаните експерти за вътрешнофирмени обучения във Великобритания.

Всеки участник в семинара ще получи ценни съвети и доказано работещи методи за успешна реклама в социалните мрежи. Посетилите на събитието ще научат как да популяризират бизнеса си с помощта на интерактивни видеа и реклами, ще разберат как да създадат и ангажират аудитории в Instagram, Snapchat и Facebook!

Повече информация за предстоящия семинар „Social Media Insights” (22 Февруари 2018 г., София, Интер Експо Център) можете да намерите в сайта на събитието.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР