Любов от първата хапка

31 January 2018

„Ако ти си това, което ядеш, тогава аз искам да ям само хубави неща,“ казва мишката Реми от анимационния филм „Рататуй“. Звучи толкова логично и елементарно и разбира се, няма човек, който да не иска да яде вкусни неща, които да му се отразяват добре.

„Ще водя по-здравословен начин на живот“ или „Ще ям по-качествена храна“... това са обещания, с които започва не само всяка нова година за голяма част от нас, но и почти всяка седмица. Скоро след това обаче ни връхлита реалността – скарали сме се с шефа или с половинката – значи можем да си позволим „нещо за душата“ - пържените картофки ще оправят настроението ни. И така се приключва с добрите намерения.

Здравословното хранене изисква множество ограничения, но не и ако изберете революционната технология Actifry от Tefal. С нея няма нужда да се лишавате от любимите си пържени храни, защото Actifry предлага вкусно и хомогенно готвене с малко или без мазнина*, благодарение на системата за готвене при увеличен горещ въздухопоток и постоянно разбъркване. Мазнините не бива да се изключват напълно от менюто ни. Истинският виновник за наднорменото тегло са излишните въглехидрати, които се натрупват под формата на мазнини в тялото.

Технологията Actifry има много предимства:

- Ще ви помогне да поддържате форма, без да се ограничавате, без да гладувате. Само една лъжичка мазнина е достатъчна, за да сготвите любимите си пържени картофи, но не само тях. Месо, риба, зеленчуци, плодове: от предястие до десерт, можете да приготвите всяко ястие лесно и с минимално количество мазнина. Има множество рецепти, които ще ви заситят и няма да насочват цялото ви внимание към храната - зеленчуци по средиземноморски, карамелизиран ананас и хрупкави скариди.

- Готвенето с него е изключително лесно - нужно е само да сложите всички съставки в уреда и да стартирате програмата, а тойще свърши останалото.

- Няма нужда да се преобличате или да проветрявате кухнята с часове, защото уредите с Actifry готвят без неприятни миризми. Дългото и досадно почистване на отделящите се части също остава в миналото.

Да се храните правилно означава да приемате разнообразна и балансирана храна, а уредите от серията Actifrу могат да ви помогнат да превърнете здравословното хранене в свой начин на живот.

*Повечето ястия не изискват допълнителна мазнина.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР