Вдъхновяващи бижута

Няма нищо по-хубаво от това да подариш блясък, стил и красота

28 December 2017

Декември със сигурност е най-празничният, блестящ и пълен с изненади месец. Всички са обзети от трескаво вълнение за новогодишните празници и неминуемо изборът на подаръци за любимите хора е част от това вълнение. И тъй като бижута Invoke са най-добри именно в това да подаряват щастие и усмивки, специална изненада ще очаква клиентите във всички търговски обекти Invoke и Invoke Selection. До края на месеца всеки, който закупи две бижута Invoke, ще получи специален комплимент – трето бижу подарък.

Бижутата Invoke се отличават с изящни форми, модерен дизайн и прецизна ръчна изработка. Всеки кристал се шлифова, поставя се ръчно и се инкрустира идентично на диамантите. Разнообразието от форми и материали прави бижутата подходящи аксесоари за всеки повод – както за динамичното ежедневие, така и за специалните поводи. Бижутата от Диамантената серия са перфектен завършек за празничната визия, серия Розово злато е подходяща за дами, които разчупват ежедневната визия с атрактивни аксесоари, а бижутата с многоцветни кристали са подходящи за жените, които обичат да експериментират.

Бижутата Invoke са точният акцент за перфектна визия, отговарящи на изискванията дори на най-взискателните дами, безкомпромисни към външния си вид. Защото няма нищо по-хубаво от това да подариш блясък, стил и красота.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР