Изкуството да подаряваш

Да получиш хубав подарък е прекрасно, но да дариш такъв е още по-хубаво

18 December 2017

“Нито една жена не може да устои на комплименти и подаръци, особено на подаръци. Разбира се, в този случай, ако тези подаръци са именно такива, каквито тя иска,” казва писателят Уилки Колинс и ние сме напълно съгласни с него. Затова и толкова се стараем в избора им. А като се замислим май и мъжете не могат да им устоят.

Измисляме, купуваме и опаковаме за другите, както бихме искали и те да правят за нас. И сме дълбоко убедени, че да даваш носи по-голяма радост отколкото да получаваш. Ето защо тази година ще си подарим един нов вълнуващ телефон, който ще ни носи радост и ще буди възхищение в околните през цялата година. Moto x4 е с изключително красив дизайн, по-умен софтуер и камера, която може много повече отколкото да прави снимки.

Двoйната му задна камера (12MP и 8MP) и усъвършенстваният софтуер с двоен автофокус правят зашеметяващи широкоъгълни пейзажи и красиви портрети с професионално качество, а 16-мегапискеловата панорамна предна камера издига селфитата на по-високо ниво. Адаптивният й режим позволява перфектни селфита и на слаба светлина, а функцията за анимирането им Face Filter ги прави още по-забавни. Можете да разфокусирате фона, както и да промените него или предния план в черно-бяло, като в същото време основният обект остава цветен. А възможността за разпознаване на обекти превръща камерата във вашия прозорец към света.

За всичко това ни трябва издръжлива батерия. Спокойно, moto x4 я има.

Не подценяваме и красивия му външен вид – уникален дизайн с прецизно изработен корпус от метал и стъкло, който е защитен от случайни разливания на течности, пръски и дори изпускания във вода.

И не забравяйте - да получиш хубав подарък е прекрасно, но да дариш такъв е още по-хубаво!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР