Огледалце, огледалце...

Иновативна апаратура от най-ново поколение и специални процедури, подходящи както за жени, така и за мъже, ще откриете в Beauty Show Aesthetic Center

17 October 2017

Каквото и да ви говорят, външният вид винаги има значение. И за да харесвате това, което виждате в огледалото, не пренебрегвайте времето и грижите, нужни за да изглеждате добре. Най-модерният козметичен център в България отвори врати в Bulgaria Mall в края на март. Beauty Show Aesthetic Center разполага с иновативна апаратура от най-ново поколение и висококвалифициран усмихнат млад екип от специалисти. А ето и страхотните процедури, за които можете да запишете час:

- Отслабващи, антицелулитни и стягащи процедури с APG;
- масажи за тяло;
- радиочестотен лифтинг KRF за лице и тяло;
- почистващи, хидратиращи, лифтиращи процедури за лице;
- анти-ейдж;
- карбокси терапия Coolifting;
- анализ и диагностика на кожата;
- епилация;
- микроблейдинг;
- поставяне на 3D мигли;
- маникюр и педикюр;

Това, което прави бюти салона уникален, е комбинацията от козметологична апаратура без аналог в световен мащаб.

APG Физиосфер   ​
Единствена по рода си терапия с DES технология, само в Beauty Show Aesthetic Center. Разгражда мастните депа и намалява обиколката, а тонизиращото, отслабващо и стягащо действие е изключително подходящо в случаи на задържане на вода и вялост на тъканите. Неинвазивна терапия, която едновременно дренира и детоксикира и разгражда ефикасно дори твърдия целулит.  

KRF (Keramos Radio Frequency)
KRF е многофункционален апарат от най-ново поколение, с който се извършват както процедури за лице, така и за тяло. С употребата му се стимулират фибропластите и се повишава еластичността на кожата. Спомага за производството на колаген, изглажда и лифтира кожата. Благодарение на фракционната радиочестота се доставя максимална мощност във вътрешните слоеве на тъканите, а специално разработените керамични накрайници позволяват изключително прецизна работа върху бръчките дори в дълбочина.

CooLifting
С ефект на хирургичен лифтинг и траен ботокс, благодарение на хиалуроновата киселина. CooLifting е най-удивителната и бърза карбокси неинвазивна лифтинг терапия с тотална промяна и видимо преобразяване, осъществявана някога. Мигновено се подмладявате с 10 години!

NATI 3 Analyzer
Това е уникална козметологична компютърна система за диагностика на кожата. NATI 3 ще открие и маркира проблемните зони и състояния според 8-те най-важни компонента на кожата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР