Спомени от кухнята

През годините събрах и съставих свои рецепти, а след като видях най-малкия многофункционален принтер в света HP DeskJet Ink Advantage 3785 реших, че съм готова да съставя собствената си готварска книга

19 October 2017

Любимото ми занимание за дъждовните уикенди е готвенето. Правя си горещо кафе и започвам да разгръщам скъпите ми съкровищници със семейни рецепти. Най-хубавите ми спомени от детството, свързани с майка ми, са от малката ни кухня, в която тя винаги печеше нещо. Там винаги беше топло и ухаеше много вкусно. И докато двете с нея готвехме, знаех, че мога да говоря с нея за всичко, защото там, в кухнята, нямаше какво да я ядоса. Сега, когато и аз имам деца, се опитвам да им създам същата атмосфера и да ги възпитам с любов към храната и готвенето. Вече и в моята кухня се носи аромат на пайове, кифлички и кексчета всеки съботен следобед. 

През годините започнах първо да преписвам рецептите на мама, после да събирам стари и нови готварски книги, и постепенно усъвършенствах готварските си умения. Събрах и съставих свои рецепти, а след като видях най-малкия многофункционален принтер в света HP DeskJet Ink Advantage 3785 реших, че съм готова да съставя собствената си готварска книга. Той се свързва лесно към мобилния телефон и разпечатва снимките директно от него. Приложението HP Social Media Snapshot, което инсталираш само за минути, можеш да свържеш към профилите си в социалните мрежи и да добавяш различни филтри, рамки и надписи върху избраните кадри за печат. Фотохартията на HP е самозалепваща, което позволява лепенето й директно върху луксозния ми нов тефтер. А благодарение на опцията за сканиране няма шанс да загубя „гениалната си идея“, която в бързината съм надраскала на случаен лист хартия. 

Сега съм си поставила за цел да приготвям, снимам и описвам поне по три рецепти на седмица. И се надявам след време децата ми да пазят уютни спомени от моментите, прекарани с мен в кухнята и да мога да им предам собствената си кулинарна книга, от която да се учат.

Вижте повече информация за принтера тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР