Blondes have more fun

За летни отблясъци на косата и след края на ваканцията

07 August 2017

Вече е доказано – блондинките наистина се забавляват повече. А коя блондинка не иска да има „целунат от слънцето рус цвят“ и то през цялата година. Всички обичаме лятото, плажа, морето и начина, по който косата ни озарява лицето под слънчевите лъчи. Благодарение на John Frieda и линията Sheer Blonde® Go blonder, блондинките вече могат да пресъздадат точно този магически блясък и след края на почивката.

Шампоанът и балсамът от серията съдържат уникален изсветляващ комплекс, който позволява на естествените и боядисаните блондинки да запазят светлия и сияен цвят. Без амоняк и пероксид, нежната технология осигурява на косата здрав и бляскав вид. 

С изсветляващия спрей ще можете да постигнете до един и половина по-светъл рус тон. Формулата действа на средно до светло руси коси и се активира от топлинните стилизиращи уреди. За най-добър ефект измийте косата си, напръскайте я със спрея там, където желаете да стане по светла (в корените, по цялата дължина или само по краищата), изсушете косата със сешоар, довършете с маша за изправяне или къдрене. Използвайте само веднъж между две измивания на косата и оптималният ефект ще дойде след 3-5 употреби.

Защото блондинките винаги искат да са малко по-руси.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР