Клуб на майките

Някога замисляли ли сте се каква е връзката между раждането и смеха? Сигурно сте си задавали и въпроса как да се храним по време на бременност? А какви са първите стъпки в кърменето?

14 April 2017

През 2017 г. Bulgaria Mall стартира най-новия си семеен проект, наречен „Клуб на майките“. Както става ясно от името, фокусът на клуба е насочен изцяло към дамите с деца. Основната мисия на „Клуб на майките“ е да организира различни тематични, образователни и интерактивни събития в помощ на родителите, както и да предлага атрактивни оферти за пазаруване и забавления в Bulgaria Mall. Първите събития, които „Клубът на майките“ инициира, са три поредни семинара Мини Академия за родители.

На 22 април от 10:30 ч. ще се състои вторият семинар Мини Академия за родители, който ще представи селекция от интересни и полезни теми за бъдещи родители.

Някога замисляли ли сте се каква е връзката между раждането и смеха? Смехотерапията става все по-актуална тема по време на бременността и след нея. Сигурно сте си задавали и въпроса как да се храним по време на бременност? А какви са първите стъпки в кърменето? Интересно е и каква е ролята на бащата по време и след раждането. И не на последно място, дали разглезваме бебето, когато го гушкаме? На всички тези и други въпроси специалисти ще споделят своето експертно мнение. Заповядайте на Мини Академия за родители в Bulgaria Mall на 22 април.

Подробна информация за събитието ще откриете във фейсбук. Може да направите своята регистрация на mini.parentacademy.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР