Най-странните хотели в Азия

Лудата къща, тоалетната или капсулите – вие изберете

09 август 2018

Hang Nga Guesthouse

Представяме ви три от най-странните хотели в Азия

Във Виетнам се намира хотел Лудата къща. Така го знаят всички, въпреки че официалното му име е Hang Nga Guesthouse. Построен е през 1990 в Dalat. Ако искате да сбъднете детската си мечта да спите в къща на дървото – ще ви струва само 60 долара на вечер.

Следващият в списъка е Capsule Inn в Осака, Япония. Съдейки по името му сигурно вече сте се досетили, че стаите тук са малки капсули, подредени една върху друга. С размер два квадратни метра на един, освен с легло, те разполагат с телевизор и wireless. Ще ви излезе доста евтино при условие, че не страдате от клаустрофобия.

Топ три на най-странните хотели в Азия ще приключи с Flush Hotel в Южна Корея. Да, хотелът наистина е във формата на тоалетна чиния. Собственикът Sim Jae-Duck вложил 1.6 милиона долара в направата му, като искал да привлече вниманието на света върху нуждата от чисти санитарни възли и добра хигиена. Площта му е 400 квадратни метра. Плащате 50 долара за нощувка, но процент от тях отиват за изграждането на санитарни възли в най-бедните страни по света.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР