Искам на стриптийз, но как да му кажа?

Как да кажа на мъжа ми, че искам да отида на стриптийз с мъже? Той е един такъв патриархален... Ти самата обичаш ли да гледаш мъжки стриптийз, Наталия?

Един от най-актуалните летни филми е „Професия: стриптийзьор“. Ходихме на премиерата му и беше пълно само с жени… След края ги попитах как им се отрази филмът, отговорите бяха: уникално, превъзбудена съм, искам такъв мъж и т.н.

Жените във филма също бяха много разгонени и се замислих, че в България не е много разпространен мъжкият стриптийз. Да, за мен е удоволствие да гледам танца на едно красиво мъжко тяло, особено когато това се прави наистина с любов към жените. В Русия има много нощни клубове, където мъжете правят не само стриптийз, а истинско шоу. Изваждат жена на сцената, въртят я, танцуват специално за нея. Всяка жена иска да се почувства специална и ако мъжът е професионалист, той може да й го даде.

Ако партньорът ви е консервативен, можете да го поканите с вас, но, първо, често на такива места не пускат мъже, и, второ, той може да ви развали удоволствието. Така че трябва да прецените коя цена ви е по-лесно да платите – да се откажете да ходите на мъжки стриптийз, или да отидете, без да му кажете с риск от конфликт, когато разбере.

Или можете просто да му кажете – с момичетата искаме да се позабавляваме и имаме една луда идея – да отидем на мъжки стриптийз. Ти си мъжът, когото искам най-много, и приемам това просто като забавление. Ще се радвам много, ако се радваш за мен и не ме спираш, така ще те обичам още повече. Пробвайте. Когато сте искрени и показвате, че не застрашавате партньора си, той може да се отпусне. Всяко решение има цена. Изборът е ваш.

ТВОЯТ КОМЕНТАР