Като го видях – уау, като го чух – ау!

Разведена съм. Ходя по срещи, но все не улучвам мъжа. Наскоро ми уредиха среща с един бивш човек от службите. Като го видях, сърцето ми се обърна. Висок, с изсечено лице като холивудски каубой, а как беше облечен! Обаче като отвори уста да приказва... Разбрах, че трудно ще намерим общи теми. А тялото ми го иска! Кого да слушам – тялото или ума?
М. К.

Това е доста забавно – как тялото често избира мъже, за които мозъкът ти казва: ти си луда! Явно Вселената има доста специфично чувство за хумор. За съжаление, единственото, което науката е установила по този въпрос, е, че ние харесваме хора, с които можем да имаме добро поколение, с които генетично имаме добра съвместимост. И към тях изпитваме най-силно привличане. Обаче защо точно с тези хора – това е по-скоро езотеричен въпрос.

Какво да правим в ситуацията на нашата героиня? Първо, преценете какъв тип връзка искате. Кое е по-важно за вас – хубавият секс или отношенията? Ако искате секса – просто се отдайте на ситуацията. Ако обаче искате връзка и изначално виждате, че ще ви се наложи да правите много компромиси, оставете този мъж. И продължете да търсите човек, който истински ви допада. Хубаво е да имате представа какъв точно мъж искате да срещнете, с какви ценности, как искате да се чувствате в неговата компания и какво искате да ви даде това партньорство. Бъдете максимално честни със себе си и тогава и другите ще бъдат максимално честни с вас.

ТВОЯТ КОМЕНТАР