как го постига ким катрал

Звездата от култовия сериал „Сексът и градът“ Ким Катрал също като героинята си Саманта вярва, че с възрастта жената става по-хубава. В екранната версия на сериала виждаме 52-годишната Ким да се снима без дубльорка. В Холивуд не я долюбват. Особено младите актриси. Най-добре обяснява защо Джесика Алба: „Гледайки 52-годишната Ким, невероятно сексапилна и прекрасна, мъжете се чудят: „Скъпа, защо ти на 25 не изглеждаш така?“

29 April 2009

Звездата от култовия сериал „Сексът и градът“ Ким Катрал също като героинята си Саманта вярва, че с възрастта жената става по-хубава. В екранната версия на сериала виждаме 52-годишната Ким да се снима без дубльорка.


В Холивуд не я долюбват. Особено младите актриси. Най-добре обяснява защо Джесика Алба: „Гледайки 52-годишната Ким, невероятно сексапилна и прекрасна, мъжете се чудят: „Скъпа, защо ти на 25 не изглеждаш така?“


Когато през февруари Ким се появява на спортна церемония в Санкт Петербург в рокля по тялото и с огромно деколте, фотографите буквално забравят да натискат спусъка на апаратите.


„Не е толкова лесно, - обяснява Ким. - Ако в младостта си избирах времето, в което да отида в залата за тренировки, сега грижата ми е как да не остана там и през нощта.“ Любимата й спортна техника е модната в момента Gyrotronic, или йога със съпротивление. Измислена от румънеца Джулиу Хорват, тя обединява йога, гимнастика, балет, пилатес и тренажори със съпротивление. Тренировката е уникална – развива едновременно сила, гъвкавост, координация, тялото сякаш придобива нова младост. Но се изискват много интензивни занимания. Всеки ден поне по 30 минути.


Звучи като присъда, но Ким, чието последно гадже е 28-годишен готвач, не изглежда като нещастна жертва. „Омъжвала съм се три пъти и сега се влюбих в готвач. С моя огромен апетит!“


Последните седем години актрисата се придържа към режима на хранене South Beach. И уверява всички, че огромната й работоспособност и отсъствието на излишни грамове по нея се дължи на уникалната диета на Артур Агатсон. Разрешените специално за нея продукти веднага повдигат настроението: кралски скариди, пиле на грил, шоколадова торта, но с аерошоколад. „Сега се храня по схема, наречена „трета фаза“. Преди това имаше две не особено приятни. Първата разрешаваше всичко в разумни количества, но без въглехидрати. В този жесток ритъм живях две седмици. Във фаза номер две се разрешават плодове.



А след това настъпва третата, най-леката, която продължава цял живот“ - ободрява последователките си Ким. Американките вече я подтикват да напише книга за вкусната и здравословна храна. Ако отчетем благодарността на девойките за книгата й „Сексуалната интелигентност“, нейният дългоочакван разказ за диетите, спорта и аерошоколада предвещава ново удоволствие. Не се знае дали в такава една книга Катрал ще разкрие тайната на цветущия си вид. „Когато ми казват, че изглеждам потресаващо, аз само се усмихвам. Но когато като на актриса ми предлагат роля в спектакъл по пиеса на Чехов, наистина се чувствам като на 15 години и скачам от радост у дома до три през нощта!“ Нелош спорт!  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР