Пожелах си коледен разкош...

...който мога да си позволя!

eva.bg 14 November 2018

Коледните празници ни подаряват дни, изпълнени с красота, любими хора и тържествен блясък. Няма по-хубаво чувство от това да сме специални, да сме точно там, където искаме да бъдем, както и да имаме повод да празнуваме.

Направете празничните месеци още по-триумфални и специални. Хотел Даунтаун има стилни предложения, които ви предоставят възможност да празнувате както с близки и приятели,  така и с колеги и партньори, внасяйки празника дори в строгия дрескод на работните отношения. Едни от ключовите съставки за незабравимо фирмено парти са качество, изгодни цени и удобно местоположение. Предложението на хотел Даунтаун покрива и трите.

Цените започват от 35 лв за празнично 4-степенно меню и напитки. Тържествата са в стилен ресторант с капацитет до 50 места, като хотел Даунтаун се е погрижил за тематичната бляскава украса. Офертата оставя свободни възможности за безплатно внасяне на алкохолни напитки и музика на живо или Dj с предварителна заявка.

И тъй като на големите празници трябва да се чувстваме най-свободни и щастливи, хотел Даунтаун предлага и услугата за поръчка на меню за вкъщи на Бъдни вечер и Коледа - нещо изключително примамливо за работещите дами, които ценят малкото си свободно време.

Празнични изненади има и за онези, които предпочитат да празнуват Коледа в хотела - 20% отстъпка от цените за настаняване, богата закуска на бюфет, късно освобождаване на стаята до 14:30 ч., коледни сладки изкушения, безплатно ползване на сауна и фитнес център. За повече информация както за коледните оферти, така и за новогодишните, може да разгледате сайта и да направите своята резервация тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР