Погледът казва всичко

Как да го запазим свеж и искрящ – с малко помощ!

eva.bg 01 November 2018

Очите ни отразяват нашите емоции. Неслучайно ги наричат „прозорец към душата“. Когато сме влюбени, те искрят, когато сме щастливи, те светват... Но с течение на времето, погледът придобива уморен вид. Трудно е годините да бъдат скрити, когато очите ги издават.

Грижата за тази деликатна зона е изключително важна. Там кожата е уязвима към увреждания, тъй като е пет пъти по-тънка от останалата част на лицето, а и е претоварена, тъй като очите ни мигат до 10 000 пъти на ден. Като резултат се появяват трите основни признака на преждевременното стареене: бръчки, торбички под очите и тъмни кръгове. Затова будоарът на всяка жена трябва да съдържа перфектния продукт, който нежно да подхранва и поддържа искрящия вид на очите.

Срещаме отговора в лицето на мулти-функционалния крем за околоочен контур на Galenic - Beaute du Regard. В сърцето на продукта се крият активни съставки, изграждащи формулата, която вдъхва свежест на кожата около очите. Вместо да се задоволи с една съставка, Galenic създава комплекс от цели три такива: хиалуронова киселина в микросфери, декстран сулфат и витамин B3. Това е анти-ейдж триото, което се бори нежно срещу признаците на стареене, оставайки „толерантно“ към деликатността на кожата. Заедно, тези три съставки веднага отдават своя пълен заряд на ефикасност.

Селекцията от тази композиция е подсилена от безпрецедентната структура на формулата, която се активира с охлаждане и масаж – две древни разкрасяващи тайни, които никога не остаряват. Охлаждането и масажът са двете препоръки за начина на употреба на гела, чрез които кожата ви може максимално да усвои ползите на продукта. Така Beaute du Regard ви дава всичко, от което имате нужда, без пресилени обещаниясвеж и красив поглед.

Формулата, превръщаща се в акватична гелообразна фаза, се трансформира в ледена подплънка при съхранение в хладилник. Тя позволява зоната около очите да бъде нежно масажирана, като съставките се разтварят постепенно в сърцевината на клетките. Използван сутрин и вечер, Beaute du Regard действа срещу всички признаци на стареене.

Витамин В3 се разтваря бързо, за да редуцира тъмните кръгове в зоната на околочния контур. След това се включва декстран сулфатът със своето деконгестиращо действие за заличаване на торбичките. А микросферите хиалуронова киселина предоставят своето изглаждащо бръчките действие, удължавайки хидратиращия си заряд по време на процеса. За да бъдат гарантирани мигновени резултати, са добавени оптични камуфлажни агенти. Те улавят светлината, докато прикриват тъмните кръгове и бръчките.

Погледнете света с нови очи!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР