За теб, скъпа мамо!

Любовта е грижа. Доказва го революционният продукт Anew Platinum Instant Eye от AVON

eva.bg 29 October 2018

Имате ли усещането, че често забравяте да кажете нещо важно на своята майка? Че все пропускате да я поканите на някое хубаво място, за което се сещате, че много би й харесало, точно след като сте си тръгнали от там? На повечето от нас се случва. Но това е причината, вдъхновила AVON България, да съберат на едно място 14 майки и техните дъщери. Всяка дъщеря получи възможността да каже на майка си всичко, което не е успяла, в предварително записаното видео.

Заслужава си да го гледате. То няма как да не ви докосне, но се надяваме най-вече да ви вдъхнови да направите нещо мило за най-специалната жена в живота си. Още днес!

И не забравяйте да напомните на своята майка, че тя е красива, независимо от възрастта или малките си издайнически бръчки, които сега лесно и бързо могат да бъдат заличени с революционната серия за грижа за кожата- Anew Platinum Instant Eye. Резултатът е мигновен лифтинг ефект, който видимо възстановява по-младежкия вид на кожата.

Сбогом на торбичките под очите, подпухналия вид на кожата и бръчиците – само за няколко секунди. Продуктите са с доказана дълготрайност през целия ден – кожата изглежда стегната, гладка и сияйна от ранно утро до късна вечер.

Тайната на чудотворния лифтинг ефект на Anew Platinum Instant Eye се крие в съставката калиев силикат, която спомага за нежното изглаждане на кожата, като създава стягащ ефект и моментално заличава следите на времето. Младежкият вид на кожата е възвърнат и поддържан, дори и след безсънни нощи. В допълнение към мигновения лифтинг ефект, Anew Platinum Instant Eye прецизно се бори с тъмни кръгове, подпухналост и бръчки тип „пачи крак“. Само до две минути се постига мечтаният цялостен лифтинг ефект.

За още по-впечатляващи резултати на помощ идва иновативната серия Anew Platinum, която съчетава незабавно изглаждащия гел-крем за очи Anew PlatinumInstant Eye с дневен крем Anew Platinum Define & Contour с SPF 25, който оставя кожата с драстично по-гладък, сияен и младежки вид, докато нощният крем Anew Platinum Define & Contour осигурява по-оформени лицеви контури и намалена видимост на дълбоките бръчки.

Открийте положителните ефекти при своя представител на Avon или тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР