Бел за Chanel

Само на 16, българският модел Белослава Хинова дебютира на световния подиум с ексклузивно участие в ревюто на Chanel пролет-лято 2019

02 October 2018

снимки getty images/guiliver, Биляна Савова;

С трептящи от гордост сърца, тази сутрин екипът на EVA застина в очакване на грандиозното шоу на модната къща Chanel в Grand Palais в Париж. Сред моделите, лично избрани от вездесъщия Карл Лагерфелд, бе й Белослава – дъщеря на артдиректора на EVA Биляна Савова и най-новата звезда на агенция Ivet Fashion.

Бела (както на галено я наричаме в редакцията) замина за Париж преди месец, за да подпише договор с една от най-големите модни агенции в света – Women Management, представляваща супермодели като Наташа Поли, Кармен Каас и Бианка Балти. А тази сутрин дефилира по белия пясък и истинските морски вълни, създадени специално за невероятния по традиция декор на новата колекция на Chanel пролет-лято 2019. 16-годишната Белослава е и втората българка след Кремена Оташлийска, която за последните 10 години участва в ревю на емблематичния френски бранд. Пожелаваме й този невероятен дебют на високия подиум да отбележи старта на блестяща модна кариера, за която тепърва да пишем!

1
Krassimira Detcheva
22 October 2018, 19:07

VERY PROUD

ТВОЯТ КОМЕНТАР