Жена (ми) с минало

Жена мечта или жена кошмар

записала: Анна Алексиева 30 June 2018

За повечето ми приятели жена ми е жена-мечта. Не сме женени, но живеем заедно от около година и половина и принципно смятаме да продължаваме, поне аз. Не е невиждана красавица, но е много привлекатена – има много красиви зелени очи, страхотна усмивка, секси е (при това не само като я гледаш, каквито жени има, но и в секса си е секси), с готино тяло, чувство за хумор, обича гости, готви невероятно, можеш да си обсъждаш с нея всичко, знае как да се облича за различни случаи и някак се чувствам много добре с нея – аз съм по-мълчалив, тя може да говори на всякакви теми с всякакви хора. Когато се срещнахме тя беше приключила връзка с един мой бивш колега, който беше много влюбен в нея, обаче тя му изневери и се разделиха. Изневери му с мен. Нашата връзка започна с изневяра тоест. Гаджето й не ми беше приятел така че не чувствах угризения към него, а на нея чисто и просто не успях да устоя.

Аз съм на 29, тя – на 32. За пръв път съм с по-голяма от мен жена. Нищо че са само 3 години, ще излъжа, ако кажа, че не я усещам тази разлика, но не това ми е проблемът. Проблемът е, че никога до този момент не съм започвал връзка така спонтанно, без да опозная човека по-добре и да разбера повече за него. При нас просто се случи и много бързо заживяхме заедно. Работата е там, че постепенно започнах да разбирам, че тя има много по-голям опит с мъжете, отколкото аз си мислех. И със сигурност много по-голям от моя с жените. Непрекъснато наяве излизат някакви нейни бивши гаджета, с които „са се разделили, но са си останали приятели” и с които се прегръща и целува като се срещнат, и си пишат във фейсбук. Дори им се обажда за някакви неща, за които знае, че могат да й помогнат. Единият внася стари мебели от Холандия и тя му се обади за някаква ракла, дето я искаше за у дома. Другият е IT и идва у нас да ни преинсталира компютъра. Третият работи в банка и всеки път я известява за някакви по-изгодни лихвени проценти. Като някаква банда са, в която няма място за мен.

Не ми харесва и това, че тя ми споделя без никакви задръжки сексуалния си опит. В началото, когато всичко между нас беше най-вече секс тези неща ми харесваха, защото не си падам по ролята на учител на момиченца, но постепенно взе да ми се струва не много нормално да си градя житейските планове с жена, която ме води с толкова обиколки. От друга страна оценявам това, че е искрена и не се прави на света вода ненапита. Да го кажа направо – за мен е проблем, че жена ми е спала с всеки пети от близкото и по-далечното ни обкръжение и че е правила тройка например, а аз не съм. Това, че откакто е с мен не ми изневерява – нещо, в което съм сигурен – не ми е достатъчно. Непрекъснато се чувствам сравняван с предишните, с многото предишни и все имам усещането, че е с мен не защото й харесва да е с мен, а защото някое „лошо момче” от предишните я е наранил жестоко и тя е решила този път да заложи на „доброто момче”, т.е. на мен. Ролята на „доброто момче” не ми харесва. Както и това, че каквото и да й предложа да опитаме в секса, се оказва, че тя вече го е правила и аз се чувствам като пълен идиот и смотаняк. Знам, че всичко това звучи смешно сигурно и не трябва да мисля много, а да се възползвам от ситуацията, обаче за мен щеше да е по-добре, ако си беше премълчала някои неща. Дори ако ме беше излъгала. Сега всичко ми изглежда непроменимо.

Не знам какво да правя. Добре ми е много с нея, но се чувствам... догонващ. Не искам съвети, понеже знам какво може да ми кажете – че съм неуверен или трябва да бъда по-самоуверен, че след като е избрала да бъде с мен, значи еди си какво и така нататък. По-скоро аз имам един съвет  – всичко е игра, дори любовта. Не е нужно да си разкривате картите. От това губят всички, най-вече самата игра.

 

3 КОМЕНТАРА
3
хехе
28 December 2022, 22:18

Викаш - боцка ти се отзад, обаче ти накъдето си тръгнал с манерките, тя оттам се връща с дамаджаните?

2
То
05 January 2019, 11:34

Някак си се припознавам в разказаната история. Не е точно същата, твоята до момента с кофти чувствата, е доста по-добра от моята.
Но да карам по същество.
Ти казваш, че твоето момиче, не е невиждана красавица, но въпреки това я харесваш и обичаш, изброявайки много нейни положителни черти. Общо взето тя е страхотен човек, който заслужава много повече от това само да правите секс.
Я сега се замисли, след като ти я виждаш такава - не зашеметяващо красива, но чаровна, как я виждат (виждали) другите и най-вече бившите й?
Дали и те са били на същото мнение като теб или са си казвали и дори са й показвали, че за секс с нея са ОК, но само до там? И дали тя не се е опитвала всячески да ги задържи, за да останат с нея и да я обикнат както това се е получило с теб?
Последният й, бивш вече, ти казваш, че е бил много влюбен в нея. Но ти това как го разбра? Може би просто си е казвал, че ударил джакпота, и че може всичко поиска от нея (в секса) и тя е навита да го направи?

Тъй, че може би тя с теб е истински щастлива и не се вижда в ролята на секс другарче.

1
Elena
19 July 2018, 14:46

В такъв случай защо започвате игра, която не можете да играете ?!?
По начисаното от Вас стигам до извода, че малко си противоречите т.е Вие споделяте, че сте срещнали своята жена - мечта, с която можете да изживеете всичко ( няма никакво значение, че тя е преживяла повече от Вас... това не Ви ли стимулира ? Сигурен ли сте, че сте опитали наистина всичко ? И до къде всъщност се разпростира Вашата граница ? ) в следващия момент обаче твъртите, че това едва ли не Ви идва в повече, че колкото и да се опитвате да я впечатлите, уви, не успявате...
Аз като жена бих искала да Ви кажа, че обстановката, предразположението, изненада, гледка и т.н би я впечатлило доста... секса си е секс, той би бил чудесен независимо от това къде ще се изживее, по важно е как се поднася, каква е Вашата нагласа и как е представяте, и вече след това е още по-важно какъв е найния коментар... ако тя постоянно Ви повтаря, че това вече й се е случило, значи вие си имате работа с жена-грандоман, на която няма угодия и от Вас зависи дали Вие бихте приели подобен вид отношения или не. В крайна сметка човешките взаймоотношения са, за да им се наслаждава човек, а не да се чувства подтиснат и неудовлетворен... секса определено не е всичко, защото и той ще бъде до време. Вече всеки Нормален човек търси спокойствие и иска да бъде щастлив, а Вие такъв ли сте ? ☺

ТВОЯТ КОМЕНТАР