Стилът на... Марго Роби

Вижте модните „амплитуди“ в стила на актрисата, който няма как да се опише само с една дума

Ина Иванова 17 May 2018

Снимка: getty images/guliver

Няма как да не ви е направила впечатление чаровната й усмивка, появяваща се редовно на киноекрана. Марго Роби започва кариерата си в сапунената австралийска драма „Съседи“ и стига до холивудски продукции като „Вълкът от Уолстрийт“ с Леонардо ди Каприо, „Отряд самоубийци“ с Кара Делевин, Джаред Лето и Уил Смит, тазгодишният Оскаров фаворит „Аз, Тоня“, който й донесе престижната номинация за главна женска роля.

Освен с филмите си, Марго Роби стана всеобща любимка и със стила си на обличане, който е свободен, нежен, с изчистени силуети и обрани цветове. Любими марки са йGucci, Proenza Shouler, Alexander McQueen, Chanel.

Колкото и снимки да гледаме, не можем да опишем стила й с една дума - убедете са сами в галерията ни. Не се получава, защото един ден Марго Роби може да излезе с рокля с флорални мотиви, а на следващия – да събуди рокаджията в себе си и да се преобрази като видна почитателка на метъла. И всички тези модни „амплитуди“ са се случили с много вкус. Така че австралийката успешно може да ни предаде мастър клас по модни тенденции.

Кецове, мокасини, токчета, къдрава коса, права коса, рокли, панталони – тя просто носи всичко. И това всичко й стои толкова впечатляващо, че вече ни се иска да си водим записки. Единствената константа във всеки нейн тоалет, са внимателно подбраните цветове.

И в тези разнообразни комбинации от стилове никога не липсва точната доза сексапил. Дали е от излъчването или някаква друга тайна съставка, не знаем. Както казва Миуча Прада пред английския Vogue „Сексапилът не идва от дрехите, които носиш, а от това, което е в главата ти“.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР