Джейн Фонда: Завърнах се!

eva.bg 16 May 2018

Джейн с рокля от пролетната колекция на Givenchy Haute Couture

Снимка: getty images

„Завърнах се! Щастлива съм, че успях да възродя кариерата си и все още съм в бизнеса. Много съм доволна, че съм жива и мога да бъда част от Me Too и Time’s Up, защото те наистина ще променят света“, каза Джейн Фонда по време на кинофестивала в Кан. Звездата, която е известна политическа активистка и фемисистка дори пристигна на летището в Ница с тениска на движението, защитаващо за правата на жените. И за времето, което прекара на Лазурния бряг наистина убеди всички, че е по-жива и прекрасна от всякога.

80-годишната актриса беше една от най-стилните дами на червения килим през изминалите няколко дни. С тоалетите си успя да засенчи доста по-млади свои колежки. Най-впечатляваща беше роклята от пролетната колекция Givenchy Haute Couture, с която събра всички погледи. Тя заложи на нея за премиерата на новия филм на Джилс Льолуш „Голямата баня”. На следващата вечер пък се появи с тоалет на Valentino Haute Couture. Можете да ги видите в галерията.

А ние ще гледаме Фонда от 25 май, когато по кината у нас тръгва най-новият й филм - „Книга за възрастни“. В него тя си партнира с три други легенди от нейното поколение – Даян Кийтън, Кандис Берген и Мери Стийнбърг. Те са добри приятелки, членуващи в един и същи книжен клуб. На дневен ред идва еротичният роман „50 нюанса сиво“ и четирите дами се опитват да върнат искрата в любовния си живот, което разбира се ги поставя в доста забавни ситуации.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР