Обяснение в любов

Преоткриваме розата, без която не можем да си представим съвременната парфюмерия

Рени Аврамова 16 May 2018

Съблазняваща или непорочна, земна или извисена – броят на възможните комбинации с кралицата на цветята е число, близко до безкрайност. Преоткриваме розата, без която не можем да си представим съвременната парфюмерия, и тя ни покорява завинаги с нежността, богатството и страстта, закодирани в уханието й.

В Live Irresistible Blossom Crush на Givenchy букетът от рози е смесен с божури, подсилен от мистериозни какаови зърна, водещи до пристрастяване и обгърнати от кадифени мускусни нотки.

Нежната розова роза, деликатно преплетена с бяла магнолия и бял божур в Boss Ma Vie L’Eau на Hugo Boss, е елегантно допълнена от емблематичния за линията Ma Vie кактусов цвят, за да засили увереността и искрящото излъчване на жената.

Страст, която кара сърцето да бие учестено, провокира ароматът Si Passione на Giorgio Armani, в който листенцата роза, съчетани с жасмин абсолю и хелиотроп, омекотени от ванилия и нектар от касис, отразяват смелостта да се поддадеш на емоцията.

Слънчевото вибриращо ухание Tom Ford Eau de Soleil Blanc сякаш отразява лъчите от небето в кристалните води и завладява сетивата със сутрешни пъпки тубероза, жасмин и иланг-иланг, балансирани с искрящ бергамот и розов пипер.

Вечното движение и стремежът за свобода чрез бягство в Chloe Nomade са изразени чрез вечната роза, обгърната от сладостта на слива Мирабела, подчертани от дъбов мъх.

За да усетим невинността и да се насладим на радостта от живота, Gucci Bloom Acqua di Fiori ни завърта в цветен водопад от тубероза, индийска лиана и жасминови пъпки, освежени от зелени акорди галбанум и пъпки касис.

Нова роза Rose Fougueuse е героинята в La Nuit Tresor a La Folie на Lancome. Страстният й темперамент и чувствена съблазън са подчертани чрез ванилов любовен еликсир, горещ розов пипер и пачули.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР