Парфюми, разказващи история

11 May 2018

Folli Follie представи глобалната кампания за първата си колекция парфюми „Dive into your Heart!”. Изключително ефирните кадри за новите аромати Floral, Fresh и Spice са заснети под вода от известната гръцка фотографка Мара Десиприс. Те са разказ за страстта и свежестта, за потапянето в сърцето на парфюма и събуждането на чувствеността на всички сетива.

Floral се откроява с нотки на касис и кайсия, превръщайки се в изискан и модерен завършек на всяка визия. Комбинация от чувствени рози придава повече женственост, а топлият интензитет на ванилия оставя дълготрайна следа.

Във Fresh също присъстват плодови нотки - мандарина, ябълка и касис. Бяла праскова, божур и лилия добавят фина женственост, а меките нотки на мускус придават незабравим завършек.

Spice оставя запомняща се следа с нюанси на бергамот и мандарина. Сърцевината е от жасмин, кокосов орех и карамфил. Топлият мирис на тамян е подсилен с цитрус – оформяйки фин ориенталски аромат.

Всички те са създадени в Париж в сътрудничество със световно известните парфюмеристи Илиас Ерменидис, Елиз Бенат и Натали Лорсън от известната парфюмерийна къща Firmenich. Вижте видеото и се потопете в сърцето на ароматите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР