Радост за очите

11 May 2018

Модни, технологични и здравни центрове едновременно – такива са съвременните оптики по света. Такава е и най-голямата компания в оптичния бранш в България „Джой Фешън“. За последните 16 години те създават 50 специализирани оптики, като най-новата отваря врати през месец май. 

По повод техния празник всеки закупил един чифт диоптрични или слънчеви очила до 21 май включително, получава безплатно втори – слънчев, диоптричен, дамски или мъжки, спортен или елегантен, без ограничения в избора. Освен двойна, радостта може да бъде и споделена, ако вторите очила се превърнат в подарък за любимия човек или близък приятел. Предложението важи за всички специализирани оптики от шестте вериги на „Джой Фешън“ в цялата страна: Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER, Kid Optics, Opto Sport и Polaroid Shop

Модерните оптики освен фешън дестинация, където могат да се намерят всякакви модели очила от най-актуалните, до най-нестандартните, са и лекарски кабинет, в който всеки може да се погрижи за очите си с помощта на специалисти и най-модерна апаратура. Най-голямо разнообразие от модели и атрактивни ежемесечни промоции можете да намерите в Joy Optics. Проверете зрението си в очния кабинет в оптиките от веригата Grand Optics, където освен изключително модно разнообразие от очила има и кът за експресна изработка. Ако работата със смартфони, таблети и компютри е неизменна част от всекидневието ви, потърсете „дигиталните стъкла“, намаляващи умората на очите и предпазващи ги от вредната синя светлина. За онези, които търсят съвършенството са бутиковите оптики ZEISS VISION CENTER – с най-новите високотехнологични уреди и инструменти за измерване. В специализираните детски оптики Kid Optics пък ще обърнат специално внимание на нуждите на вашето дете.

Отговорните към своето здраве знаят, че слънчевите очила са необходимост, а не просто моден аксесоар. И то през цялата година - количество на вредните лъчи е еднакво и при слънчево, и при облачно и мрачно време, затова UV филтърът и поляризацията са задължителни. Качествени слънчеви очила с поляризация можете да намерите в специализираните оптики като Polaroid Shop. Същото важи и за специфичните очила за различни спортове – в оптиките Opto Sport, независимо дали става въпрос за слънчеви очила, диоптрични очила или маски за плуване – ще ги намерите там.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР