Стилът на... Меган Маркъл

Дали кралицата на палтата ще надмине Кейт Мидълтън по влиятелност в модната индустрия?

Ина Иванова 06 May 2018

Снимка: getty images/guliver

Според New York Times, въпреки че Меган Маркъл е изтрила всичките си профили в социалните мрежи, тя има по-голямо влияние от който и да е друг инфлуенсър. Ако все още се съмнявате в това, пригответе се да бъдете разубедени.

На първата публична поява на Меган и Хари през септември миналата година тя беше облечена със скъсани дънки от калифорнийска марка. Въпросният бранд е „Mother“, които отбелязват 200-процентов скок в трафика на сайта си. Бялото палто на канадска марка, което тя бе облякла за анонсирането на годежа им с Хари, пък се разпродава почти веднага. А представители на канадски бранд, чиито бижута носеше Меган за същия повод, споделят: „Имало е звезди, които са носили наши неща, но никога досега не сме имали такъв глобален отзвук“. На първата й поява след обявяването на годежа, Меган носи чанта Strathberry, която се разпродаде за 11 минути, а трафикът на сайта им се е увеличил с 5 000%! И списъкът с подобни истории продължава.

Може би от времето на Мишел Обама няма друга публична фигура, чиито дрехи да будят такъв интерес. Има поне два блога – Meghan’s Mirror и Mad About Meghan, които отразяват стила на бъдещата Херцогиня на Съсекс. Там може да откриете не само кои марки дрехи носи, а и подробности за аксесоарите и козметичните й продукти – с директен линк към сайта на брандовете.

Меган носи както големи британски брандове (Burberry, Alexander McQueen, Stella McCartney), така и такива от малки съвременни марки. Освен това, тя не е тук само за модно вдъхновение – тук е за промяната. Затова и сп. „Time“ нарежда Меган и Хари в списъка със 100-те най-влиятелни личности на 2018 (точно до Доналд Тръмп). Причината се корени и в по-необичайните за традиционалистите каузи, които подкрепят – борбата с депресията, правата на жените и на LGBT общността.

А ако минимализмът е едно от нещата, които описват вашия гардероб, няма как стилът на Меган да не ви е докоснал.

Ето и десетте ключови елемента на годеницата на Хари за успешна визия:

1. Инвестирайте в подходящ чифт равни обувки.

2. Трябва да имате поне по чифт черни и сини дънки по тялото.

3. Жилетка или пуловер, които може лесно да комбинирате (кашмирът е за предпочитане).

4. Бяла риза: съчетава се с всичко в гардероба – от дънките до официалните панталони.

5. Бежови токчета: чифт велурени и чифт кожени.

6. Аксесоари: хубава чанта, клъч и портфейл с цип.

7. Изберете подходящата рокля: такава малко над коляното или пък с миди дължина (до средата на прасеца).

8. Добре ушито палто от качествена вълна (няма как без тази точка, тъй като палтата са запазена марка на Меган).

9. Идеалната рокля за лятото с интересен десен, която можете да носите, без да има нужда да добавяте нищо останало.

10. Хубав чифт боти до глезена и ботуши до коляното.

Бонус съвет: Базирайте основните нюанси в гардероба си на тъмносинята, черната и бежовата гама. И допълвайте с дрехи в цветовете на сезона, като се съобразявате с това дали ви отиват, разбира се.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР