Куклен дом

Презареждаме спомените си за героите от детството с арт текстил, приказни аксесоари или със забавни опаковки върху тоалетката

Рени Аврамова 28 April 2018

Дори и порасналите момичета крият носталгия към невинността на детските години и често я изразяват чрез аксесоари и козметика във формата на любимите си приказни герои. Кукли, зайчета и понита... Според Moschino, Dolce&Gabbana и Loewe не трябва да се разделяте с играчките си. В неочаквана посока в приказния сюжет се отправя Джулиан Дис, който в колекцията на Comme des Garcons предизвиква границите на креативността си и вдъхновен от афростила, създава прически, населени с всякакви малки герои – от Hello Kitty през мечета и кукли до динозаври. Визажисти и nail артисти не изостават от тренда и също се настройват игриво, за да ни спестят визията ала сива мишка.

Бюти дизайнерите също се заемат с интерпретация на приказния тренд и създават продукти, пленяващи ни с магична визия. Поредица от детски приказки ни разказва Nivea Creme, докато ароматизираните стикове и гланцове за устни във формата на зайчета Hello Bunny на корейската марка Tony Moly обсебват сетивата ни с 5 различни ухания и различни цветове. Устните и скулите ви спешно се нуждаят от „пандата“ на Tony Moly. Не само опаковката, но и текстурата ще предизвика възторг. Не по-малък шанс да ви забележат има и с ароматите Monsters от сериите Nina и Nina Luna на Nina Ricci. Те са истински съучастници в запазването на детската невинност с вкусни нотки на ананас, круши и касис и с финални акорди на пралини.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР