Рейчъл и Рейчъл

eva.bg 25 April 2018

Снимка: getty images/guliver

В интересни сцени ще видим Рейчъл Макадамс и Рейчъл Уайз във филма „Disobedience“. Героините на двете актриси откриват любовта, а те пък коментират, че снимките на секс сцените помежду им създали много повече емоции и енергия, отколкото когато са снимали секс сцени с мъже.

39-годишната Рейчъл Макадамс и 48-годишната Рейчъл Уайз играят любовници във филма, който е базиран на скандалната едноименна книга на Наоми Олдерман. В него се засягат темите за религията и секса. „Като жена, често съм обект на желания от страна на мъжете или пък те са обект на желания от моя страна. Коренно различно обаче е усещането, когато в теб се вгледа жена. Любовната ни сцена беше най-нежният вариант на първична и уязвима секс сцена, която някога съм снимала“, коментира Макадамс.

Рейчъл и Рейчъл минаха по червения килим за премиерата на филма в рамките на фестивала Трибека. 48-годишната Рейчъл Уайз, която е бременна от Даниел Крейг, бе заложила на рокля, подчертаваща корема й. След като преди броени дни тя разкри щастливата новина, че с Крейг ще стават родители, реши, че е крайно време да спре да крие с широки тоалети променената си физика и с радост показва корема си. Рейчъл Уайз и Даниел Крейг са двойка от осем години, а съпрузи от седем. Тя вече има 11-годишен син от Дарън Аронофски, а Джеймс Бонд има дъщеря на цели 25 години от предишния си брак.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР