Свежи дрехи за свежи моменти

16 April 2018

За идващите топли дни трябва да се заредите с дрехи в дръзки и ярки цветове. Искрящата палитра постепенно бетонира мястото си на топ тренд за пролетта и лятото. Четете ли обаче етикетите, когато избирате новите попълнения за гардероба си? Или „разпознавайки“ тюркоазената си рокля на витрината останалото няма значение? Днес 78% от модерното облекло е изработено от синтетични материи, които наистина позволяват боядисването им в цветовете на дъгата. И въпреки че тези дрехи изглеждат прекрасно и са изключително приятни за носене, изкуствените влакна често задържат неприятни миризми.

Но и за това има решение - Perwoll създаде специализиран перилен препарат Care & Refresh с технология Deo-tech, която неутрализира миризмите и се грижи за изкуствените и смесените материи, като осигурява чувство за свежест в продължение на 24 часа носене на дрехите.

От новата ви романтична флорална пола до любимата ви червена риза, Perwoll Care & Refresh ви гарантира, че можете спокойно да следвате модните тенденции, без да се тревожите за неприятни аромати. Така можете да носите любимите си стилни дрехи от сутринта, по време на целия забързан ден и дори вечерта – и те пак ще ухаят също толкова добре, както в мига, в който сте ги облекли.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР