Женски оръжия

eva.bg 21 March 2018

Ако попитате 100 работещи жени от какво наистина имат най-голяма нужда, вероятно ще получите поне 99 еднакви отговора – от почивка и време за себе си. Рядко обаче ни се отдава възможност да си починем извън онази целогодишно жадувана лятна отпуска. Затова трябва да прибегнем до някои тайни „оръжия“, за да удържим „фронта“ докато дойде време за Почивката. Вижте любимите ни съюзници в борбата с дългия работен ден:

Един от най-важните приятели на всяка жена е добрият крем. Magnificence Day&Night Velvety Cream e богат кадифен противостареещ крем за дневна и нощна грижа. Незабавно изглажда и възстановява сухата ни кожа. С висока концентрация на D-Glyox (регистриран патент) и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа, хиалуронова киселина и витамини С и Е. А изглаждащите светло-отразяващи микро-перли, озаряват лицето за целия ден. 

Но никой крем не е достатъчно добър ако кожата не е почистена добре преди нанасянето му. Крем-пяната на Lierac почиства в дълбочина, без да изсушава или дразни. Богата и кремообразна в първия момент, текстурата се превръща във фина, лека пяна при контакт с вода и така разтваря всякакъв грим и замърсители. Регулира свръх-производството на себум и подобрява вида на кожата. За идеален завършек на ритуала за почистване е двойно тонизиращият гел-лосион. Той се разтапя щом докосне кожата, придава допълнителна свежест и стяга порите, благодарение на екстракта от очанка.
Трите продукта намерихме в комплект.

Боядисаната ни коса със сигурност е изморена също като нас. Грижим се за нея със серията Phytomillesime на Phyto. Шампоанът нежно почиства, като едновременно предпазва цвета от избледняване и успокоява раздразненията по скалпа. В състава му са включени еделвайс, ябълка Red Love и хибискус. Достатъчно опитни сме, за да знаем колко е важна маската. Phytomillesime Masque възстановява целостта на косъма, подсилва блясъка и съживява кичурите, благодарение на богатия си състав с аргановото масло, витамин Е, сладък бадем, корен от слез и ленено семе. За финал на ритуала използваме продукт за подсилване на цвета - Phytomillesime Concentré de Beauté. Крем-спрей без отмиване, който заздравява косъма, улеснява стилизирането и предпазва косата от агресивни външни фактори, които вредят на яркостта и блясъка й.

За да поддържаме цветното ухание и спомена за поляната, осеяна с пролетни цветя, избираме Coach Floral. Ароматно вдъхновение от българска чаена роза, изпъкваща над акорди от жасмин самбак и гардения, подправени с изкрящ розов пипер и сладко ананасово сорбе.

Коя жена не се нуждае от още един чифт обувки. За да са в тон с флоралното ни настроение залагаме на разноцветните Marc Cain, които можете да намерите в различни ярки нюанси. Бъдете безстрашни докато ги носите.

А какъв по-добър повод да ги покажете от операта „Лакме“ от Лео Делиб (23 март от 19 часа). Освен, че ще видите една невероятна любовна история, ще се почуствате като аристократи. Вземете чаша шампанско от фоайето и се насладете на уникалната атмосфера, която предоставя Националната опера и балет, обгърната в червено кадифе и злато.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР