Марк Уолбърг дари хонорара си от $1.5 милиона за Time's Up

eva.bg 13 March 2018

Снимка: getty images/guliver

Трябва да признаем, че това беше единственият полезен ход на Марк Уолбърг, след като избухна скандалът със заплащането му за преснимането на „Всички пари на света“ (нещо, което продуцентите и режисьорът Ридли Скот решиха да сторят, за да махнат от филма опозорения Кевин Спейси и да го заменят с Кристофър Плъмър). Оказа се обаче, че ако Марк Уолбърг е взел впечатляващата сума от $1.5 милиона за близо едноседмична работа по преснимане на сцените с негово участие, то колежката му от филма Мишел Уилямс получи скромните 1000 долара, за да заснеме отново сцените си.

Разликата в заплащането бе толкова голяма, че нямаше как да не избухне грандиозен скандал. Това накара Марк Уолбърг да обещае, че ще дари парите си, което в крайна сметка наистина стори. Актьорът даде своите 1.5 милиона на фондацията Time's Up и успя да поизчисти имиджа си.

Не съм се чудил много дали да даря хонорара си. Просто така беше редно да направя. Мишел е фантастична актриса. Не съм аз този обаче, който решава кой колко пари ще получи. Цената ти зависи от това, което диктува пазарът“, коментира той.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР