Раздяла, изневяра и преследване – сложната сага в семейството на Колин Фърт

Тормоз на сталкер или тайна любовна история?

eva.bg 10 March 2018

Колин Фърт и Ливия през февруари тази година

Снимка: getty images

Тази седмица актьорът Колин Фърт и съпругата му – продуцентката и режисьорка Ливия Гуиджиоли подават оплакване срещу италианския журналист Марко Бранкачия. Те твърдят, че той ги преследва, обажда им се и им праща имейли. Малко по-късно стана ясно, че Ливия всъщност е имала почти едногодишна връзка с журналиста, по време на тайна временна раздяла с Фърт, която настъпила през 2015.

Марко и Ливия са приятели от малки и той не веднъж е бил част от техни семейни празненства и почивки. Журналистът твърди, че двамата са били „лудо влюбени“ по време на 11-месечната им връзка, докато в един момент Ливия не решава да се върне при съпруга си. Явно в този момент нещата се объркват и версиите на двамата за случилото се след това започват да се разминават.

Тя го обвинява в тормоз – непрекъснато преследване, обаждания, изпращане на неприлични съобщения и тревожни имейли. Според нея имало и друга подадена жалба срещу Марко от негова бивша приятелка. Той твърди, че този тормоз се е състоял от едва две съобщения в WhatsApp, които той й изпратил след раздялата им през юни 2016. И дори на свой ред обяви, че тя му е изпращала любовни съощения, снимки, видеа и дори дневника си. Журналистът вярва, че обвиненията срещу него са резултат от страха на звездната двойка семейният им скандал да добие голяма публичност. Те искали да запазят всички тези семейни драми, включително раздялата си в тайна.

Двойката все още не е коментирала официално случая, въпреки че излязоха информации, че при полицейските разпити Ливия е признала за връзката си с Марко. Най-вероятно никога няма да разберем цялата истина, поне не и докато текат разследванията. Но ситуацията все повече заприличва на филмов сценарий.

Колин Фърт и Ливия Гуиджиоли са женени от 21 години и имат две общи деца – Лука на 16 и Матео на 15 години. Актьорът има още един син – Уилям – от предишния си брак с Мег Тили.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР