Центърът на щастието

Шведската марка Barnängen предлага балансирана грижа за балансиран начин на живот

12 March 2018

Има дума, която всеки един швед знае: lagom (лагом). Тази дума има способността да опише целия шведски начин на живот. Това е усещането за чувство на баланс: не твърде голямо, не твърде малко; не твърде бавно, не твърде бързо; не твърде много, не прекалено малко. Точно толкова, колкото е необходимо.

Балансирана грижа за балансиран начин на живот – това е и мисията на шведската марка Barnängen, която вече е и на българския пазар. Създадена е в Стокхолм през 1868 г. от търговеца Йохан Вилхелм Холмстрьом, а през 1873 г. се лансира неговият най-известен и емблематичен продукт - твърд сапун. Хората в цялата страна оценяват приятния и полезен ефект на сапуна и през 1876 г. марката става официален доставчик на Шведското кралско семейство. Цели поколения използват натуралните и чисти продукти на Barnängen, превръщайки я в една от най-емблематичните и обичани марки в Швеция.

Вдъхновени от скандинавската природа и начин на живот двете продуктови линии Nordic Care и Nordic Rituals даряват кожата с всичко необходимо и са пълно отражение на лагом – точно толкова, колкото е необходимо.

Серията Nordic Care съчетава естествени съставки и защитен Cold Cream като оставя приятно усещане след нанасяне. Уникалната му формула е създадена на основата на известния сапун и съдържа овлажняваща емулсия, съчетана със съставки като пчелен восък, слънчогледово олио и лайка, за да осигури защита, хидратация и подхранване за всички видове кожа. Линията се състои от лосион за тялото и душ-крем, съдържащи овесено мляко, подхранващ лосион за тяло и душ-крем с дива къпина, лосион за чувствителна кожа и душ-крем с бъз, както и подхранващ балсам за тяло.

Серията Nordic Rituals е вдъхновена от най-старите традиции на Швеция - сауна, ледено къпане и "midsommar". Те съдържат специално разработен овлажняващ серум със защитни активни съставки като слънчогледово масло и масло от червена боровинка. Душ-гелът за тяло и вана Sauna Relax с екстракт от бреза стимулират и отпускат тялото. Морските соли в душ-гела за тяло и вана Glacier Breeze създават аромат, напомнящ на усещането за ледена вода, която те обгръща след сауна. Душ-гелът за тяло и вана Midsommar Glow, както и олиото за тяло съдържат деликатни флорални масла, които напомнят за шведските традиции при посрещане на лятото и същевременно овлажняват кожата.

Кой казва, че заетите жени нямат време за себе си? Barnängen са сигурни, че винаги можеш да намериш няколко минути, за да се погрижиш за кожата си и да върнеш баланса в живота си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР