Хари и Меган на живо

Принц Хари и Меган Маркъл ще поканят 2640 непознати хора от народа на сватбата си

eva.bg 03 March 2018

Снимка: getty images/guliver

Принц Хари и Меган Маркъл потвърдиха, че ще споделят един от най-щастливите дни в живота си – сватбата им, с 2640 обикновени хора от народа. Те ще имат възможността да присъстват пред параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндозрския замък, за да видят пристигането както на младоженците, така и на гостите им, сред които сме напълно сигурни, че ще има много интересни имена, при това не само със синя кръв.

Въпросната група от 2640 души ще бъде избрана по следния начин: 1200 ще са хората от всички краища на Великобритания, номинирани от регионалните представителства на британската монархия; 200 души ще са избрани от различните благотворителни инициативи, организации и фондации, с които Хари лично се е ангажирал и подкрепял през годините; ще има 100 ученици от две местни училища - The Royal School, Great Park, Windsor и St George's School, Windsor Castle; както и 610 души, свързани със Уиндзорския замък; 530 членове на The Royal Households и Crown Estate.

Сватбата ще е на 19 май и въпросните 2640 щастливци ще видят процесията с каретите, VIP гостите и най-вече: булката отблизо!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР