И Брендън Фрейзър се оплака от сексуален тормоз

eva.bg 23 February 2018

Снимка: getty images/guliver

Не само жените са жертва на сексуален тормоз в Холивуд. Случва се и на мъжете, но много по-рядко. Брендън Фрейзър се оказа един от тях. 49-годишният актьор призна, че през 2003 година е бил жертва на сексуален тормоз от страна на Филип Бърк, бившият президент на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, които раздават наградите Златен глобус. И според него това е една от причините за упадъка на кариерата му.

Случило се по време на обяд в Бевърли Хилс. „Протегна лявата си ръка и ме хвана за задника. С един от пръстите си ме хвана за интимните части и започна да го движи. Почувствах се ужасно зле, почувствах се като малко дете, щях да се разплача. Станах и си тръгнах. След това казах само на жена си и на никой друг“, разказа в интервю Брендън Фрейзър. След случилото сe изпаднал в депресия, като започнал да обвинява себе си.

Друга причина за западането на кариерата му били каскадите, които го карали да си прави сам, в следствие на което тялото му било напълно увредено. В продължение на седем години непрекъснато бил в болници за различни операции – предимно на гръбначния стълб.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР