Скритият талант на Никол Кидман

eva.bg 01 February 2018

Снимка: getty images/guliver

Всички я познаваме като страхотна актриса, която не веднъж ни е впечатлявала с ролите си. Никол Кидман обаче има и други таланти, като един от тях определено ще ви изненада. Не знаем дали би могла да го превърне в професия и да си изкарва прехраната с него, но пък защо не – талант си е.

А именно: „Моят скрит талант е яденето на буболечки“, призна актрисата. Да, говорим в буквален смисъл, при това в изкусителното меню на Кидман влизат гурме приключения като „невероятни на вкус гъсеници“, както и „изискани скакалци“ или пък „сочни червеи“.

Гореизброените насекоми не веднъж са били част от менюто й, а ние няма как да не се възхитим на този скрит талант, който със сигурност не е сред често срещаните.

По-странното в случая е, че в същото време Кидман страда от лепидоптерофобия - има фобия от пеперуди. Страхът на Никол Кидман от пеперудите е още от детските й години. „Скачала съм с парашут, може да ме покрият цялата с хлебарки, в състояние съм да се подложа на всякакви екстремни и неприятни преживявания, но така и не успях да се излекувам от страха си от пеперудите“, коментира преди време актрисата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР