Без фотошоп

17 January 2018

Натурална красота, черно-бели кадри и аналогов апарат с лента - моделите на Visages се пренесоха в миналия век, за да покажат красотата в най-чистия ѝ вид. "Ерата на екстремния фотошоп си отива, твърдят от екипа на Жени Калканджиева, затова решихме да направим един календар, в който моделите на Visages показват истинските си лица." Снимките в новия календар на модната агенция са дело на Костадин Кръстев- Коко, който улавя женствеността на момичетата по един неподправен и неподвластен на времето начин.

кадър от календара

"Да направим календар, в който няма място за фотошоп и да заснемем красотата такава, каквато я виждаме всеки ден - реална, истинска, неподвластна на технологиите и пикселите, това беше смела идея, но сме щастливи, че я реализирахме, защото искаме да покажем, че реалността е безупречна. Поне така я усещаме аз и екипът ми," споделя Жени Калканджиева.

Проектът, озаглавен Flawless ще бъде представен по време на бутиково парти на 18-ти януари в столичния Bedroom Premium Club, в което главната роля ще бъде отредена на рафинираната женственост.

Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, Анастасия Димитрова, Елисавета Стоянова, Соня Гиса са част от красавиците, които застават пред обектива на Костадин Кръстев-Коко, а Августина Маркова-Тути, избира стайлинг главно от български дизайнери. За косите се погрижи Благовеста Маркова за Georgi Petkov Salon с продуктите на Schwartzkopf Professional, а гримът е дело на Слав Анастасов.

Зад проекта, като генерален спонсор застават и от Клиника за дерматология и естетика Derma-Act, защото професионалистите там вярват, че носят мисията да помагат на красотата да озарява ежедневието ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР