Изкуството да пазаруваш в сезона на намаленията

Предлагаме ви няколко съвета, които да ви предпазят от дългове и дрехи, които няма да носите. Вижте и избора на Биляна Славейкова - @Bibons от сезонните разпродажби

18 January 2018

Намаленията са в разгара си. Цените наистина примамват и отново ни връщат в консуматорската форма отпреди празниците. Имаме желание да закупим ново стилно палто, доволно количество рокли (наближава Свети Валентин и трябва да имаме избор), няколко ризи (все пак е всесезонна покупка), деним (вечен е), а защо не и няколко чифта обувки и чанти. Ето няколко съвета, които да ви предпазят от дългове и дрехи, които няма да носите:

- Предварително огледайте гардероба си, разчистете нещата, който не използвате и освободете място за новите си попълнения.

- Модните тенденции са преходни, затова заложете на дрехи, които са вечна класика, лесни за съчетаване и това ще ви се отблагодари десетократно през годината, защото няма да ви залеят сезонните течения. Развийте собствен стил и тогава няма да е нужно да купувате неща, които никога не обличате. Няма как да сгрешите в избора си на аксесоари, ако те са подбрани с усет и се включват в гардероба ви, а не присъстват като авангардно решение. Пазарувайте по време на намаления от необходимост, а не от маниерност.

- Заложете на качеството, а не на количеството. Сезонът на намаленията е идеалното време да си купите качествени и маркови стоки на добри цени.

- Разпродажбите наистина са период, в който можем с малко ресурси да освежим гардероба и настроението си. Но все пак - пазарувайте с ума си, не е добре в края на месеца да трябва да връщате някоя от новите си придобивки, за да си платите сметките.

Попитахме блогърката Биляна Славейкова - @Bibons кои са нейните модни находки от разпродажбите. Вижте какво ни сподели тя:
Във всички магазини на The Mall в момента текат намаления, а при тях с пълна сила важи максимата "колкото повече - толкова повече". И със сигурност колкото по-рано се появите, толкова повече избор ще имате, но това си го знаете.

Това яке официално е най-добрата ми находка от намаленията - Mohito от The Mall. Взех си го 42 (L, при все че нося XS, S) с цел да е oversized и го обожавам. За пореден път се убеждавам, че при връхните дрехи oversize е моето нещо. Спортният сет от Nike, а на тези Nike Air Huarache бих им предложила брак. (яке Mohito, 59.90 лв., намалено от 99.90 лв.; клин Nike, 127.20 лв., намален от 159 лв.; бюстие Nike 53.94 лв, намалено от 89.90 лв.; Nike Air Huarache, 191.20 лв., намалени от 239 лв. Всичко от The Mall)

Това е поредната ситуация, в която сама си създавам дилеми. Аз съм жена, която отива при фризьора си, казва му нещо от типа на "Направи ме фатална!", облечена междувременно в любимата си рокля с принт на мечета. Толкова не знам какво искам! Или по-скоро знам, но това е "и кино, и сладолед". Та, наложи се да избера между забавната Furla Candy (намалена от 390 лв. на 273 лв.) с гениалните обувки на Max Mara от Week & Shop MDL (намалени от 820 лв. на 410 лв.) или класическия сет с Furla Metropolis (намалена от 570 лв. на 399 лв.) и часовника на Rital от Exess. И двете чанти са супер намалени в момента (ако някога си искала Furla, сега трябва да я вземеш), а часовникът е находка, защото изглежда страхотно, а е на много, много, ама много добра цена – 38 лв. Всичко, от което имаш нужда можеш да намериш в The Mall.

https://www.facebook.com/themall.bg/

https://www.instagram.com/themall

themall.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР