Как Дейвид Бекъм поддържа външния си вид

eva.bg 15 January 2018

Снимка: Instagram

След като се отказа от успешната си кариера на футболист, Дейвид Бекъм реши да изкарва пари, като продава себе си. Не говорим буквално, естествено. Просто лицето му краси толкова много и престижни рекламни кампании, че в момента бившият футболист май печели повече, отколкото по време на активната си спортна кариера.

И понеже разчита именно на външния си вид и имиджа си, за да го ангажират топ брандовете като рекламно лице, Дейвид Бекъм полага особени старания за неувяхващата си красота. Както може да се досетите, мъжката козметика изобщо не му е чужда. Но това, което използва най-често и което действало особено добре на кожата му, била маската за лице.

„Много обичам маски за лице. Е, правя го, когато няма никой наоколо и определено не споделям снимки в Инстаграм. Нали знаете – лягаш в леглото, пускаш телевизия и си слагаш маска на лицето. Ако си имал тежък ден, маската определено се отразява добре. Сутрин няма как да отделя цял час на кожата на лицето си, защото имам много ангажименти, свързани с децата. Все пак са четири на брой. Затова тогава гледам да съм бърз – душ и евентуално почиствам лицето си, в зависимост от това какво съм правил вечерта. Винаги обаче хидратирам кожата си“, казва той.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР