„Семейни войни“ - изповедта на Джей Зи

eva.bg 30 December 2017

Интересно семейство са Бионсе и Джей Зи. Обикновените двойки се срамуват от изневерите си и правят всичко възможно да ги скрият от света, а те възпяват своите в песни, даже в цели албуми. И то с една едничка цел – пари, много пари. Както се пее в песента на Джей Зи Family Feud ("Семейни войни") - "Има ли нещо по-хубаво от един милиардер? Да – двама".

Семейните „войни“ на най-богатата двойка на музикалната сцена се разиграват от миналата година. Първо бяха хвърлените обвинения за изневяра от страна на рапъра, отправени в песента Sorry от албума Lemonade на Бионсе. Там се появява „Беки с хубавата коса“... и гаданията коя е Беки и дали е само тя... започнаха да обикалят в медиите. Тази година последва цял албум с признания и извинения от негова страна - "4:44". "Извинявам се, че съм женкар / Чак когато детето ми се роди успях да видя света през очите на жена/ Извинявам се на всички жени / Играех си с чувствата ти, защото бях безчувствен" – гласят част от текстовете. Последва документално филмче към албума и интервю за The New York Times, в което рапърът признава грешките си.

А сега и видеото към песента Family Feud, в което се разиграва истинска сцена на изповед на Джей Зи към Бионсе в истинска катедрала. Рапърът е вкарал в клипа дори собствената си 5-годишна дъщеря Блу Айви. Участват още Майкъл Б, Джордан, Танди Нютън, Джесика Частейн, Бри Ларсън, Рашида Джоунс, Дейвид Ойелово и много други. Режисьор на видеото е Ейва Дюверней („Гънка във времето”, „Селма“).

До нас достига само тийзър на клипа. Ако искате да видите целия ще трябва да се регистрирате в Tidal – платената платформа за разпространение на музика, собственост на Джей Зи – и да добавите още една капка към богатството на звездното семейство.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР