Добрият Бен Афлек?

eva.bg 16 December 2017

През март Бен Афлек публикува във фейсбук профила си трогателно признание, че се е подложил на продължително лечение заради зависимостта си от алкохола и други субстанции. В същия пост актьорът обеща на феновете си, че ще даде всичко от себе си, за да запази постигнатите резултати, а на децата си – че ще бъде най-добрият баща.

Май се оказва обаче, че се е наложило актьорът отново да влезе в клиника за рехабилитация, защото тези дни бе уловен от папараци да излиза от една такава в компанията на две жени и да се отправя към... будистки център. По-важното е, че като едно добро момче той е спазил всички правила и се е върнал в клиниката преди вечеря.

Смята се, че звездата преживява тези катаклизми в резултат на депресията, в която изпада след развода с дългогодишната си съпруга, актрисата Дженифър Гарнър, с която имат 11-годишен брак и три деца. Сега двамата доказват на всички в Холивуд, че приятелството е възможно и след брака.

Ние обаче имаме друга теория – дали Бен не реши, че прекалено дълго е бил една от най-примерните звезди в Холивуд, още повече, след като миналата година вниманието на всички бе съсредоточено върху истинското лошо момче - брат му Кейси Афлек?

Дали на Афлек просто не му стана скучно да е чак толкова послушен?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР