EVA срещна Деян

16 December 2017

Снимка: Микаел Стефанов

Вдъхновена от поредната блестяща главна роля на Деян Донков в „Народния театър“, EVA покани изпълнителя на Калигула на по питие. Срещите с Деян са винаги интересни. Мощно талантлив на театралната сцена, той е естествен, откровен и забавен в личен разговор. И е от малкото звезди, които не се притесняват да бъдат открити за личния си живот.

В един от евъргрийните сред софийските барове на гърба на царския дворец – Tobbaco Garden Bar, Деян на фона на приятен джаз и спускащата се вечер навън, научихме за 10-те дни, в които двамата с Радина са живели с грешно поставената му диагноза за рак, за работата му във филма, продуциран от Люк Бесон, каква е истината зад слуховете и легендите, които витаят в публичното пространство за звездата на Народния театър.

За първи път пред EVA сподели, че малкият му син Христо е заченат на рождения му ден. “Аз просто съм толкова влюбен – каза актьорът, - часове наред си седя, оставям го да си щъка. Само го усещам. Той идва, гледа ме. И аз го съзерцавам, не му говоря. Нарочно. Да усети и такава комуникация, на друго ниво. И е прекрасно. И той разбира... Говорех му още докато беше в корема на Радина, че го обичам, че има време, да изчака, да се роди, когато трябва. Ние го пожелахме заедно.“

И още, четете в новия брой на EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР