За да бъде празникът ви по-вкусен!

Какво е Коледа?! Уют и топлина! Щастливи усмивки! Споделена радост! Изобилна трапеза!

15 December 2017

Коледа е една, но същевременно за всяко семейство – различна. Някои се хранят обилно, други наблягат на по-лека храна, едни предпочитат био кухнята, други безмесни ястия..., но за всички тя е неповторима. Носи в себе си аромата и чара на вкусни изкушения, едно кулинарно предизвикателство за всеки домакин! 

Правилното място за среща с всичките ви очаквания и желания са супермаркети Фантастико – перфектни за празнично зареждане.

Отличаващи се с модерна визия и стил, те са мястото, където подборът на стоките е с акцент към най-модерните тенденции на хранене, предлагащи разнообразна, здравословна и висококачествена храна. Продуктовата селекция е фокусирана върху многообразие и качество. Там ще ви посрещнат специално подбрани био и диетични продукти, на място приготвено суши, различни видове прясно изцедени сокове, винаги топла и на място приготвена храна, вкусни десерти. Важни акценти са прясната риба, свежото месо, деликатесите и млечният щанд. Очакват ви и много страхотни празнични оферти, които допълват богатата палитра от предложения.

Новият супермаркет в гр. София, кв. „Младост 1“ на бул. „Йерусалим“ 22, освен с модерна визия и стил, се отличава и със специално развити продуктови зони, в които може да откриете артикули, произведени съгласно най-новите тенденции и технологии за здравословно хранене и начин на живот. Търговската зала е разделена на традиционните функционални групи. Всяка от тях е подчертана в интериора по специален начин чрез архитектурни елементи и подходящо осветление, акцентриращо вниманието на клиентите върху продуктите. Основен фокус са зоните с пресни зеленчуци, био-продукти и топлата витрина с готова храна. В рамките на търговската зала е предвидена сладкарска зона с места за консумация на място - както на закрито, така и на открито към парковата зона и детската площадка.

В обектите на Фантастико всеки клиент намира перфектното решение за храната и празника си, в зависимост от нуждите, възможностите, вкуса и желанието си.

Разнообразие и качество, което ви позволява да приготвите най-доброто ястие, да изненадате близките си, да изпълните сетивата им с радост.

За да стане празникът ви още по-вкусен и изобилен, посетете някои от тези, наистина впечатляващи, супермаркети.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР