Какво означава новата татуировка на Бруклин Бекъм

eva.bg 14 December 2017

Снимка: getty images/guliver

Бруклин Бекъм със сигурност е наследил от баща си любовта към татусите, защото те един след друг започват да запълват кожата на тялото му и по всичко личи, че няма да спре, докато не настигне и дори задмине баща си.

След като миналия четвъртък видяхме Купидончето, което краси гърдите му и по всяка вероятност е свързано с любовта му към Клоуи Морец, сега 18-годишният младеж ни показва друг татус и разкрива какво всъщност означава той.

И ако за Купидона сме почти сигурни, че след време ще съжалява (както го предупреди и баща му), то за въпросните цифрички на ръката – едва ли. Оказва се, че това са годините, в които са родени двамата му братя Ромео и Круз, както и сестра му Харпър. Жените в живота си със сигурност ще сменя - ще се влюбва, ще му разбиват сърцето, той ще разбива сърца - но кръвта вода не става и тези години ще са с него до живот.

В галерията ни може да видите и снимката, с която Дейвид Бекъм се похвали, че пак е станал чичо – племенницата му е прекрасно бебе, особено на фона на татуировките на Дейвид.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР